ELLIE DOCTOR DE LIMBA - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Ellie Doctor de Limba:
O sa gasiti si astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc online cu Barbie, in care o sa vedeti ca Ellie are nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc online cu doctori, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa o ajutati pe papusa Barbie, Ellie sa se simta bine in cel mai scurt timp. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc cu doctori, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc, alaturi de Ellie sa faceti injectii in buza, sa ingrijiti buza si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe alaturi de Ellie, care o sa vedeti ca isi doreste sa vedeti cum alaturi de Ellie, sa ajungeti ca alaturi de buna voastra prietena, sa reusiti sa folositi toate ustensilele de doctori, astfel Ellie o sa se simta foarte bine si va reveni aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri Barbie pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ellie Doctor de Limba acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu barbie, jocuri 2019 barbie cu doctori, jocuri online cu doctori, jocuri de fete cu barbie online,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 299 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ellie Doctor de Limba, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ellie Doctor de Limba!

Made by www.firstpixel.info