KOGAMA PARKOUR - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Kogama Parkour:
O sa vedeti ca astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, am pregatit un nou joc online 3D pentru copii, in care os a vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online Minecraft gratuit. Acest joc 3D este unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii si de baieti Minecraft, in care o sa vedeti ca personajele Kogama de pe site-ul nostru vor dori sa invete parkour, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, veti reusi sa acumulati puncte cat mai multe in acest joc 3D Minecraft. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc online de indemanare, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa terminati acest joc si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de personajele Kogama, sa vedeti ca trebuie sa terminati acest joc de indemanare, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri Minecraft de baieti vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Kogama Parkour acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu minecraft, jocuri 3d minecraft, jocuri 3d de baieti, jocuri kogama online,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 428 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Kogama Parkour, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Kogama Parkour!

Made by www.firstpixel.info