URSULA OPERATIE PE CREIER - JOCURI CU MICA SIRENA

URSULA OPERATIE PE CREIER - JOCURI CU MICA SIRENA

Cele mai populare JOCURI CU MICA SIRENA

Descrierea jocului Ursula Operatie pe Creier:
Cel mai nou joc Disney de fete apare astazi aici pe site-ul nostru. Acesta este un nou joc online cu Mica Sirena, in care dragi prieteni o sa vedeti ca Ursula, personajul negativ din povestea cu Ariel va fi personajul principal, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc cu doctori, sa reusiti sa faceti o operatie pe creier, astfel Ursula sa se simta cat mai bine in cel mai scurt timp. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti doctori de creier, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum in acest joc de indemanare, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa folositi toate ustensilele de doctori de creier, astfel incat boala lui Ursula sa fie rezolvata. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2019 cu Mica Sirena, jocuri cu operatii si jocuri cu doctori vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru, unde veti gasi o gramada de alte jocuri pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ursula Operatie pe Creier acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu mica sirena, jocuri 2019 cu mica sirena, jocuri cu ursula, jocuri cu doctori online, jocuri noi cu operatii pe creier,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 210 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ursula Operatie pe Creier, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ursula Operatie pe Creier!

Made by www.firstpixel.info