SIMULATOR MIAMI - JOCURI GTA

Cele mai populare JOCURI GTA

Descrierea jocului Simulator Miami:
Intrati astazi dragi prieteni din nou pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi o gramada de jocuri gratuite pe care sa le jucati online. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc 3D GTA, in care o sa va distrati alaturi de personajele si masinile 3D. Acesta este un nou joc 3D de baieti si cu masini 3D, in care trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece este un nou joc GTA, in care trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte bine pregatiti. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, veti reusi sa vedeti cum alaturi de personajele GTA 3D, veti reusi sa impuscati toti inamicii si o sa reusiti sa vedeti cum o sa gsaiti o gramada de jocuri 3D cu masini pe care le puteti intalni doar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri de baieti si jocuri 3D pentru copii vor continua sa apara pe site-ul nostru in categoria de jocuri GTA pe care o avem plina de joculete online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator Miami acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de baieti, jocuri 3d gta, jocuri online gta, jocuri gta 3d, jocuri 3d cu impuscaturi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 689 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator Miami, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Bun? a spus 26.03.2019

Bun? diminea?a ?i seara ?sta hhg 5mngdjk de mi place nfk jhhg

iacomi a spus 26.03.2019

Jigni Fgdghhhgg

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info