CELEBRITATI FASHION STORDOM - JOCURI DE FETE

CELEBRITATI FASHION STORDOM - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Celebritati Fashion Stordom:
Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru, deoarece o sa aveti ocazia sa va distrati de minune si sa va intalniti alaturi de Ariana Grande si Kendall Jenner. In acest joc de fete, de imbracat, de machiat si de coafat, o sa vedeti ca aceste doua fete isi doresc sa arate impreuna cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum Ariana Grande si Kendall Jenner sa reuseasca sa aiba haine fashion stardom, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa gasiti haine dragute, machiaje interesante dar si coafuri si accesorii stardom pe care doar Ariana Grande si Kendall Jenner sa le poarte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de fete pe telefon vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Celebritati Fashion Stordom acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de fete, jocuri pentru fete, jocuri gratis cu ariana grande, jocuri noi cu kendall jenner de machiat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 223 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Celebritati Fashion Stordom, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Celebritati Fashion Stordom!

Made by www.firstpixel.info