PRINTESE PRIMA LECTIE DE BALET - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE PRIMA LECTIE DE BALET - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Prima Lectie de Balet:
O sa vedeti ca astazi pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, am adus pentru voi un nou joc online gratuit cu printese Disney, in care o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online de imbracat si de machiat, in care o sa vedeti ca Moana, Tiana, Rapunzel si Elsa sunt personajele principale, iar voi o sa vedeti ca vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca aceste patru printese Disney vor dori sa invete balet, iar astazi merg la prima lectie de balet din viata lor, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca aceste printese Disney trebuie sa se imbrace in haine speciale de balet, astfel o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, veti gasi diferite alte jocuri pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Prima Lectie de Balet acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney pe telefon, jocuri 2019 cu printese, jocuri noi de fete, jocuri cu moana de fete ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 266 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Prima Lectie de Balet, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Valeria a spus 07.04.2019

imi place jocul cu leati facut

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info