BFF CONCURS FASHION DENIM - JOCURI CU PRINTESE

BFF CONCURS FASHION DENIM - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului BFF Concurs Fashion Denim:
BFF Concurs Fashion Denim 2019 este cel mai nou joc cu printese Disney de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de trei dintre cele mai dragute printese Disney de pe site-ul nostru. Astazi, o sa vedeti ca Moana, Elsa si Anna din Regatul de Gheata vin aici pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare fashion, in care trebuie sa fiti foarte creativi si sa reusiti sa vedeti cum puteti ca intr-un timp foarte scurt, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa gasiti haine denim sau haine de blugi pentru cele trei printese Disney. Nu o sa fie usor deloc, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa reusiti sa vedeti cum intr-un timp foarte scurt, Moana, Elsa si Anna vor fi pregatite pentru acest concurs fashion de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, insa fiecare dintre aceste trei printese Disney trebuie sa fie imbracate cu haine dragute, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii interesante de blugi, pe care le puteti gasi doar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului BFF Concurs Fashion Denim acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney, jocuri 2019 cu printese disney, jocuri cu haine denim, jocuri cu moana si elsa, jocuri 2019 cu rapunzel si moana ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 207 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre BFF Concurs Fashion Denim, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul BFF Concurs Fashion Denim!

Made by www.firstpixel.info