SOFER DE AMBULANTA 2 - JOCURI CU MASINI

SOFER DE AMBULANTA 2 - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Sofer de Ambulanta 2:
Un nou joc 3D de baieti si cu masini apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc 3D de baieti, jocuri 3D cu masini si jocuri 3D online, in care o sa vedeti ca trebuie sa fiti soferi de ambulanta, iar voi trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa deveniti cei mai buni soferi de ambulanta de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc de indemanare, in care trebuie sa fiti foarte rapizi si bine pregatiti, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa acumulati puncte ne facand accident cu ambulanta 3D, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii si jocuri de baieti 3D cu masini si camioane vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru, iar voi veti gasit o gramada de alte jocuri cu masini 3D pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofer de Ambulanta 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d de baieti, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini 3d online, jocuri cu ambulanta 3d, jocuri de condus masini 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 634 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofer de Ambulanta 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sofer de Ambulanta 2!

Made by www.firstpixel.info