PRINTESA MAGAZIN DE SUVENIRURI - JOCURI CU MICA SIRENA

PRINTESA MAGAZIN DE SUVENIRURI - JOCURI CU MICA SIRENA

Cele mai populare JOCURI CU MICA SIRENA

Descrierea jocului Printesa Magazin de Suveniruri:
O sa vedeti ca astazi dragi prieteni, va asteptam aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de un nou joc Disney de fete. Acest joc pentru fete apare in categoria de jocuri cu Mica Sirena, in care dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online de fete si de decorat, in care printesa Ariel a deschis un magazin cu suveniruri facute de mana, iar voi dragi prieteni trebuie sa o ajutati pe Ariel sa pregateasca aceste suveniruri si sa reusiti sa decorati intregul magazin cu suveniruri in cel mai dragut mod, astfel incat toate printesele Disney de pe site-ul nostru sa intre in magazin si sa isi gaseasca accesorii dragute. Nu o sa fie usor deloc insa, deoarece va trebuie sa fiti foarte creativi si sa creati suveniruri unice, folosind culori si decoratii specaile pe fiecare suvenir facut de mana, iar noi suntem siguri ca magazinul lui Ariel va fi un real succes, si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu printese Disney vor continua sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa Magazin de Suveniruri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu ariel de fete, jocuri 2019 cu mica sirena, jocuri pentru fete cu mica sirena, jocuri disney cu ariel de decorat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 113 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa Magazin de Suveniruri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printesa Magazin de Suveniruri!

Made by www.firstpixel.info