CAUTARI DE PASTE - JOCURI DE PASTE

Cele mai populare JOCURI DE PASTE

Descrierea jocului Cautari de Paste:
Unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii apar chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi dragi prieteni am adus un nou joc de indemanare si de paste, in care o sa va distrati alaturi de iepurasul de paste. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc de indemanare pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca in acest joc, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, veti reusi sa vedeti cum o sa ajungeti ca alaturi de iepurasul de paste, o sa ajungeti sa gasiti toate ouale ascunse care au aceeasi fata si aceeasi culoare, iar noi suntem siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj, astfel diferite alte jocuri 2019 de paste vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cautari de Paste acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de paste, jocuri cu iepurasul de paste, jocuri bejeweled online, jocuri 2019 de baieti, jocuri de indemanare de indemanare ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 96 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cautari de Paste, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cautari de Paste!

Made by www.firstpixel.info