PUZZLE DE PASTE - JOCURI DE PASTE

Cele mai populare JOCURI DE PASTE

Descrierea jocului Puzzle de Paste:
Bine v-am regasit dragi copii chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde in fiecare zi a saptamanii, voi dragi prieteni aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate, deoarece am adus un nou joc online de Paste. Astazi, trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece acesta este un nou joc puzzle pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa il ajutati pe Iepurasul de Paste sa rezolve aceasta imagine puzzle, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca astazi trebuie sa aveti o imagine completa inainte ca timpul sa expire, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri puzzle cu animale si jocuri de paste vor fi pregatite sa apara chiar aici pe site-ul nostru jocuri-frivro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle de Paste acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi puzzle, jocuri puzzle de paste, jocuri 2019 de paste, jocuri gratis de paste, jocuri de paste puzzle online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 173 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle de Paste, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle de Paste!

Made by www.firstpixel.info