MOANA VS ARIEL FASHION DE PLASTIC - JOCURI CU PRINTESE

MOANA VS ARIEL FASHION DE PLASTIC - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Moana vs Ariel Fashion de Plastic:
Veti gasi astazi dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc Disney cu printese, pe care suntem siguri ca o sa il jucati cu cea mai mare placere, deoarece acesta este un nou joc de fete cu Moana si Ariel. Aceste doua printese Disney sunt mereu foarte bine imbracate, iar voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, trebuie sa le ajutati pe ambele printese sa arate foarte bine, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi. Moana vs Ariel Fashion de Plastic este cel mai nou joc de fete de pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute haine de plastic, accesorii de plastic dar si machiaje de plastic pe care doar Moana si Ariel sa le poarte in timpul acestui joc online de imbracat. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca voi dragi prieteni o sa vedeti ca Ariel si Moana se vor intoarce pe site-ul nostru si o sa vedeti ca vor aduce in continuare multe alte jocuri de imbracat pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Moana vs Ariel Fashion de Plastic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu moana, jocuri 2019 cu moana, jocuri de machiat cu ariel, jocuri cu ariel si moana, jocuri disney pe telefon ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 204 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Moana vs Ariel Fashion de Plastic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Moana vs Ariel Fashion de Plastic!

Made by www.firstpixel.info