ZANA DOCTOR DE PIELE - JOCURI CU CLOPOTICA

ZANA DOCTOR DE PIELE - JOCURI CU CLOPOTICA

Cele mai populare JOCURI CU CLOPOTICA

Descrierea jocului Zana Doctor de Piele:
O sa vedeti ca am pregatit pentru voi dragi prieteni unele dintre cele mai interesante jocuri Disney, iar astazi, am adus un nou joc de fete cu Tinkerbell, care o sa aiba nevoie de ajutorul vostru. In acest joc spa cu doctori, o sa vedeti ca Clopotica isi doreste sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum Tinkerbell trebuie sa arate cat mai bine pana la finalul acestui joc, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Tinkerbell sa isi rezolve toate problemele faciale. O sa vedeti ca am pregatit pentru voi diferite tratamente faciale dar si creme speciale, iar voi trebuie sa le folositi in momentul potrivit si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca Tinkerbell o sa se intoarca pe site-ul nostru alaturi de noi jocuri de fete si jocuri Disney de fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zana Doctor de Piele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu tinkerbell, jocuri 2019 cu tinkerbell, jocuri online cu tinkerbell, jocuri tinkerbell cu doctori, jocuri noi cu doctori ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 293 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zana Doctor de Piele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Zana Doctor de Piele!

Made by www.firstpixel.info