MAMICA LA URGENTA - JOCURI CU DOCTORI

MAMICA LA URGENTA - JOCURI CU DOCTORI

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORI

Descrierea jocului Mamica la Urgenta:
Va asteptam si astazi intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece dragi copii o sa vedeti ca astazi, o mamica de pe site-ul nostru are nevoie de ajutorul unui doctor. In acest joc de fete si cu doctori, voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc cu doctori, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa aveti cele mai bune tratamente pentru mamica si pentru bebelus, astfel ca trebuie sa ramaneti concentrati si sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa gasiti toate ustensilele potrivite si toate medicamentele dar si tratamentele de bebelusi si de mamici de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca mamica de pe site-ul nostru se va simti cat mai bine, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri 2019 de fete si jocuri 2019 cu bebelusi dar si cu doctori vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt, astfel o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mamica la Urgenta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de fete, jocuri cu bebelusi online, jocuri 2109 cu bebelusi, jocuri noi cu doctori, jocuri gratis cu doctori online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 230 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mamica la Urgenta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mamica la Urgenta!

Made by www.firstpixel.info