MASINI MONSTER SMASH - JOCURI CU MASINI

MASINI MONSTER SMASH - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Masini Monster Smash:
Cel mai nou joc 3D de baieti de pe site-ul nostru vine in categoria de jocuri cu Masini, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc gratuit in 2 persoane, pe care suntem siguri ca o sa il jucati alaturi de toti prietenii vostri. Acest joc in 2 persoane este un nou joc 3D de baieti cu masini 3D, in care trebuie insa sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece acestea vor fi curse diferite si speciale, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca alaturi de aceste masini 3D, o sa reusiti sa distrugeti masinile oponentului, astfel ca player 1 si player 2 vor lupta unul impotriva celuilalt, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa invingeti in fiecare nivel cu masini 3D, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri in 2 persoane 3D vor continua sa apara cu alte masini aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masini Monster Smash acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu masini, jocuri in 2, jocuri in 2 persoane 3d, jocuri 3d cu masini de curse ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1099 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masini Monster Smash, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masini Monster Smash!

Made by www.firstpixel.info