BEN 10 OMNIVERSE LITERE ASCUNSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

BEN 10 OMNIVERSE LITERE ASCUNSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Ben 10 Omniverse Litere Ascunse:
Ben 10 Omniverse Litere Ascunse este unul din cele mai noi jocuri de indemanare aparute in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc il aveti in prim plan pe unul din cei mai mari aroi din desene animate si anume Ben 10 Omniverse. Scopul acestui joc este sa gasiti toate literele ascunse din imaginile cu ben 10 si prietenii sai. desi pare o treaba usoara nu te grabi sa subestimezi dificultatea jocului deoarece vei avea nevoie de multa indemanare si agilitate dar mai ales de spirit de observatie. Literele sunt destul de greu de vazut deoarece au doar putin schimbata culoarea fata de lucrurile din jur. Cu ajutorul mouse-ului va trebui sa dai click pe literele gasite. dati tot ce aveti mai bun pentru a gasi cat mai repede literele ascunse deoareec veti primi mai multe puncte si ati putea avea o sansa sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori ai acestui joc.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 Omniverse Litere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu lietere, jocuri cu litere ascunse, jocuri gaseste literele ascunse, jocuri gaseste obiectele ascunse, jocuri cauta literele ascunse, jocuri cauta obiectele ascunse, jocuri cu obiecte ascunse, jocuri ben 10 omniverse hidden letters, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 70156 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 Omniverse Litere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alex a spus 14.03.2014

eu nu le gasesc pe i si l

mili a spus 10.03.2014

imi place

ioana a spus 27.12.2013

urat

toma a spus 15.12.2013

da cum sa nu fie bun

cosmin a spus 23.09.2013

jocul este bun

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info