4X4 OFFROAD PROIECT IN MUNTI - JOCURI CU MASINI

4X4 OFFROAD PROIECT IN MUNTI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului 4x4 Offroad Proiect in Munti:
4x4 Offroad Proiect in Munti este cel mai nou joc online cu masini de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri pe telefon si pe tableta pe care le puteti juca gratuit. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc de baieti 3D cu masini offroad, in care trebuie sa fiti extrem de bine pregatiti, deoarece trebuie sa demonstrati ca sunteti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, iar pentru asta, trebuie sa fiti atenti si sa fiti siguri ca alaturi de fiecare masina 3D 4x4 o sa ajungeti la finalul muntelui intr-un timp cat mai scurt, insa trebuie sa fiti siguri ca nu o sa faceti nici un accident, iar voi trebuie sa reusiti sa acumulati puncte si veti gasi o gramada de alte jocuri 2019 de baieti in care sa deschideti cat mai multe alte jocuri 3D cu masini si alte jocuri pentru copii online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului 4x4 Offroad Proiect in Munti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu masini, jocuri cu masini 4x4, jocuri noi cu masini 3d, jocuri offroad cu masini 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1106 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre 4x4 Offroad Proiect in Munti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

camelia a spus 15.04.2019

e bun

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info