ACCIDENTUL SI MAMICA LA URGENTE - JOCURI CU DOCTORI

ACCIDENTUL SI MAMICA LA URGENTE - JOCURI CU DOCTORI

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORI

Descrierea jocului Accidentul si Mamica la Urgente:
Avem cele mai frumoase si mai interesante jocuri , pregatite pentru voi dragi copii sa va distrati in fiecare zi aici pe site-ul nostru si suntem siguri ca va veti distra cum nu se poate mai bine azi, asa ca haideti dragi copii sa incercati acest nouu joculet Accidentul si Mamica la Urgente in care, asa cum puteti sa vedeti , misiunea voastra este sa fiti doctori. Veti fi doctori in acest nou joc Accidentul si Mamica la Urgente si trebuie sa aveti grija de mamica , ea este la urgente din cauza unui accident si deci voi copii trebuie sa fiti rapizi si sa ii dati o mana de ajutor. Deci haideti sa incercati acest nou joc Accidentul si Mamica la Urgente pentru ca veti beneficia de toate instructiunile de care aveti nevoie pentru a face o treaba buna si cu siguranta va veti si distra aici. Distractie placuta!

Instructiuni: mouse
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Accidentul si Mamica la Urgente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu doctori, jocuri de ingrijit, accidentul si mamica la urgente, jocuri de ingrijit mamica, jocuri de fete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 439 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Accidentul si Mamica la Urgente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Accidentul si Mamica la Urgente!

Made by www.firstpixel.info