IMPUSCATI 2 TINTE - JOCURI CU IMPUSCATURI

IMPUSCATI 2 TINTE - JOCURI CU IMPUSCATURI

Cele mai populare JOCURI CU IMPUSCATURI

Descrierea jocului Impuscati 2 Tinte:
Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni astazi va asteptam alaturi de un nou joc 3D de baieti si cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte. Acest joc 3D de baieti este unul extrem de interesante, in care am pregatit pusti 3D pe care sa le folositi, astfel o sa deveniti un vanator si un tintas extrem de bun si de priceput aici pe site-ul nostru. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, sa folositi arma 3D pe care am pregatit-o si sa impuscati toate tintele din acest joc 3D. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti rapizi si sa ajungeti sa terminati acest joc cu cel mai mare punctaj, iar noi dragi prieteni o sa aducem diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri 3D cu impuscaturi online aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Impuscati 2 Tinte acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d, jocuri noi 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri cu impuscaturi, jocuri 3d cu impuscaturi ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 463 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Impuscati 2 Tinte, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Impuscati 2 Tinte!

Made by www.firstpixel.info