STACK BALL - JOCURI CU BILE

Cele mai populare JOCURI CU BILE

Descrierea jocului Stack Ball:
Stack Ball este astazi un nou joc pentru copii care apare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti 3D pe care sa le jucati gratuit. Astazi, o sa vedeti ca ne dorim sa acumulati foarte multe puncte. Acest joc cu bile 3D este unul extrem de distractiv, in care trebuie sa stocati cat mai multe elemente din joc, astfel incat sa aveti un turn foarte inalt, iar voi dragi prieteni o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum intr-un timp foarte scurt, sa reusiti sa acumulati puncte si sa deschideti nivele noi cu culori cat mai interesante. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa aveti un punctaj foarte mare in acest joc 3D, iar noi vom continua sa aducem astfel de jocuri cu bile si 3D pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Stack Ball acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi 3d, jocuri online 3d, jocuri cu bile, jocuri cu bile 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 420 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Stack Ball, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Stack Ball!

Made by www.firstpixel.info