ELICOPTERUL NEBUN - JOCURI CU ELICOPTERE

ELICOPTERUL NEBUN - JOCURI CU ELICOPTERE

Cele mai populare JOCURI CU ELICOPTERE

Descrierea jocului Elicopterul Nebun:
Am adus pentru voi dragi prieteni astazi un nou joc gratuit de baieti si de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, astfel ca trebuie sa reusiti sa controlati un elicopter. Acest joc online de baieti si de indemanare este unul special cu elicoptere, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe cu elicopterul din acest joc, iar voi trebuie sa reusiti sa evitati toate pericolele si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca puteti sa aveti cel mai mare punctaj, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, veti gasi o gramada de alte jocuri de baieti si jocuri de indemanare cu elicoptere pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elicopterul Nebun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de baieti, jocuri 2019 cu elicoptere, jocuri gratis cu elicoptere, jocuri de baieti cu elicoptere, jocuri cu elicoptere pentru copii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 101 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elicopterul Nebun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elicopterul Nebun!

Made by www.firstpixel.info