PRIETENE BUNE IN VACANTA DE PRIMAVARA - JOCURI CU PRINTESE

PRIETENE BUNE IN VACANTA DE PRIMAVARA - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Prietene Bune in Vacanta de Primavara:
O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, am pregatit pentru voi un nou joc de fete, in care o sa va intalniti alaturi de trei printese Disney. Astazi, Moana, Tiana si Barbie sunt personajele voastre preferate, care astazi au pregatit o noua surpriza fashion, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum Barbie, Moana si Tiana vor avea nevoie de haine dragute, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii pe care sa le poarte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc Disney si cu Barbie, in care aceste trei personaje sunt cele mai bune prietene si isi vor petrecere vacanta de primavara impreuna. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca Barbie, Moana si Tiana vor gasi haine dragute de primavara, machiaje de primavara dar si accesorii de primavara pe care Moana, Tiana si Barbie sa le poarte chiar aici pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem astfel de jocuri Disney pe care sa le jucati pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Prietene Bune in Vacanta de Primavara acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi disney, jocuri cu printese disney pe telefon, jocuri barbie pe tableta, jocuri online cu barbie pe tableta, jocuri cu moana pentru fete ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 581 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Prietene Bune in Vacanta de Primavara, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Prietene Bune in Vacanta de Primavara!

Made by www.firstpixel.info