VEGAS ORASUL CIMELOR - JOCURI DE BAIETI

VEGAS ORASUL CIMELOR - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Vegas Orasul Cimelor:
O sa vedeti ca am pregatit pentru voi astazi dragi prieteni un nou joc online 3D de baieti si de indemanare, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca veti gasi unele dintre cele mai interesante jocuri cu impuscaturi si jocuri 3D de baieti pe care sa le jucati alaturi de toti prietenii vostri. Acesta este un nou joc gratuit pentru copii, in care dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc 3D cu impuscaturi, in care o sa vedeti ca am adus si masini 3D dar si provocari cu impuscaturi, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii vor continua sa apara pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vegas Orasul Cimelor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi 3d, jocuri 3d cu impuscaturi, jocuri 3d de baieti, jocuri cu impuscaturi, jocuri de aventura online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 211 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vegas Orasul Cimelor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Vegas Orasul Cimelor!

Made by www.firstpixel.info