EGG CRUSHER - JOCURI DE PASTE

Cele mai populare JOCURI DE PASTE

Descrierea jocului Egg Crusher:
Va asteptam astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de un nou joc online de indemanare si pentru copii cu oua de Paste, pe care suntem siguri ca o sa il jucati gratuit si o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii acesta este un nou joc de Paste cu Iepurasul de Paste, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte ajutand acest iepuras de pe site-ul nostru sa distruga cat mai multe oua de Paste, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa apasati pe fiecare oua de aceeasi culoare si model. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2019 de Paste vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Egg Crusher acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de paste online, jocuri de baieti de paste, jocuri de paste cu oua, jocuri cu oua de paste online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 348 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Egg Crusher, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Egg Crusher!

Made by www.firstpixel.info