CELEBRITATI BFF DISTRACTIE LA COACHELLA - JOCURI DE FETE

CELEBRITATI BFF DISTRACTIE LA COACHELLA - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Celebritati BFF Distractie la Coachella:
Chiar si astazi dragi prieteni, va asteptam pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de foarte multe jocuri online de fete, iar voi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc de imbracat in care o sa va intalniti alaturi de Kendall Jenner si Ariana Grande, care dragi prieteni sunt BFF, iar astazi au nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, veti reusi sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe ambele fete sa arate cat mai bine, deoarece urmeaza sa mearga la Coachella, astfel ca isi doresc sa se distreze de minune, iar voi sunteti singurii care vor reusi sa le ajute pe Ariana Grande si Kendall Jenner sa arate cat mai bine. Acesta este un nou joc pe telefon si pe tableta de imbracat, de machiat, de coafat si de ingrijit, in care o sa vedeti ca trebuie sa le ajutati pe ambele fete sa arate cat mai bine, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri pentru fete vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Celebritati BFF Distractie la Coachella acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete cu kendall jenner, jocuri 2019 cu kendall jenner, jocuri de machiat cu ariana grande, jocuri 2019 cu ariana grande online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 160 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Celebritati BFF Distractie la Coachella, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Celebritati BFF Distractie la Coachella!

Made by www.firstpixel.info