COMBAT 5 - JOCURI DE AVENTURA

Cele mai populare JOCURI DE AVENTURA

Descrierea jocului Combat 5:
Un nou joc gratuit 3D apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam ca in fiecare zi a saptamanii, sa aducem pentru voi diferite jocuri speciale si sa vedeti cum puteti sa va distrati, deoarece astazi o sa gasiti un nou joc 3D cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc gratuit, sa ajungeti sa impuscati cat mai multi oameni rai. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in fiecare lupta 3D din acest joc, o sa vedeti ca vor fi foarte multi inamici si foarte multe tinte 3D pe care voi dragi prieteni, folosind mouse-ul si toate armele 3D pe care le aveti la dispozitie sa le impuscati si doborati. Cu fiecare kill pe care il faceti, o sa acumulati foarte multe puncte, astfel o sa reusiti ca intr-un timp cat mai scurt, sa deveniti cei mai buni jucatori ai acestui joc Combat 5 de pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem noi jocuri de baieti si jocuri de aventura 3D. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Combat 5 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri 3d de aventura, jocuri noi de aventura, jocuri 3d pentru copii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 546 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Combat 5, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Combat 5!

Made by www.firstpixel.info