12 MINI BATALII - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului 12 Mini Batalii:
Am adus si astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc in 2 jucatori, pe care suntem siguri ca o sa il iubiti, deoarece acesta este un nou joc de baieti, de aventura, de sport si cu impuscaturi, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca este un nou joc in 2 persoane cu fotbal, jocuri in 2 cu baschet, jocuri in 2 de aventura si jocuri in 2 pentru copii, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa aveti cel mai mare punctaj, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum intr-un timp foarte scurt, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa reusiti ca pana la finalul acestui joc in 2 persoane, sa va invingeti inamicii, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti vor fi pregatite sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului 12 Mini Batalii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri in 2, jocuri in 2 persoane, jocuri multiplayer online, jocuri de baieti in 2, jocuri de sport online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 645 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre 12 Mini Batalii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul 12 Mini Batalii!

Made by www.firstpixel.info