TANK OFF - JOCURI CU TANCURI

Cele mai populare JOCURI CU TANCURI

Descrierea jocului Tank Off:
Un nou joc 3D de baieti apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece o sa vedeti ca am pregatit un nou joc online cu Tancuri, care suntem siguri ca o sa va placa la nebunie. Acesta este un nou joc 3D de baieti, in care o sa conduceti tancuri 3D, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa pentru ca voi dragi copii sa reusiti sa deveniti cei mai buni soldati de pe site-ul nostru, trebuie sa fiti foarte atenti si concentrati, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, tancul 3D pe care il conduceti sa fie in siguranta iar voi sa acumulati foarte multe puncte, ceea ce inseamna ca o gramada de alte jocuri 3D de baieti si jocuri 3D cu impuscaturi si tancuri 3D vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tank Off acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d de baieti, jocuri cu tancuri 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri cu impuscaturi 3d, jocuri gratis 3d cu tancuri ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 300 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tank Off, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Tank Off!

Made by www.firstpixel.info