TURBO DISMOUNTING - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Turbo Dismounting:
Am pregatit si astazi dragi prieteni pentru voi foarte multe jocuri interesante si distractive, iar astazi o sa vedeti ca personajul Stickman se intoarce alaturi de o noua provocare pe care suntem siguri ca o sa va placa sa o jucati. Acesta este un nou joc de baieti cu Stickman, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte cat mai multe. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca alaturi de Stickman, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa il faceti pe Stickman sa ajunga cat mai departe, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il aruncati cat mai departe, iar noi dragi prieteni vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri 2019 cu Stickman de baieti pe care sa le jucati gratuit si in care sa aveti cel mai mare punctaj. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Turbo Dismounting acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu stickman, jocuri de baieti online, jocuri noi de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri de baieti cu stickman ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 90 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Turbo Dismounting, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Turbo Dismounting!

Made by www.firstpixel.info