SOFER MARTIAN - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Sofer Martian:
Un nou joc 3D de baieti si cu masini apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi in fiecare zi cat mai multe jocuri interesante pe care sa le jucati gratuit. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc Sofer Martian, un joc 3D cu masini in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc 3D, in care o sa mergeti in spatiu, si trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece veti conduce masina 3D pe Marte, ceea ce nu s-a mai facut niciodata, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru. Incercam ca in continuare, sa aducem pentru voi jocuri 3D cu masini in care sa deveniti din ce in ce mai buni, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri gratis de baieti vor fi pregatite sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofer Martian acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu masini online, jocuri noi cu masini, jocuri 3d de baieti, jocuri de baieti cu masini, jocuri cu masini 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 432 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofer Martian, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sofer Martian!

Made by www.firstpixel.info