WALLACE SI GROMIT INVENTEAZA SUSPENSIA - JOCURI CU ELICOPTERE

WALLACE SI GROMIT INVENTEAZA SUSPENSIA - JOCURI CU ELICOPTERE

Cele mai populare JOCURI CU ELICOPTERE

Descrierea jocului Wallace si Gromit Inventeaza Suspensia:
Astazi dragi prieteni o sa gasiti aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti cu elicoptere pe care sa le jucati gratuit alaturi de noi personaje. O sa vedeti ca personajul principal, Wallace sau Gormit vin astazi pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare de baieti cu elicoptere, in care trebuie sa fiti atenti si rapizi, deoarece pentru prima oara pe site-ul nostru, o sa pilotati un elicopter rosi, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa terminati fiecare nivel intr-un timp cat mai scurt si sa reusiti sa nu loviti elicpterul nici macar o data, astfel o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj de pe site-ul nostru si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu elicoptere si jocuri de baieti de indemanare vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp foarte scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Wallace si Gromit Inventeaza Suspensia acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu elicoptere, jocuri gratis cu elicoptere, jocuri de baieti online, jocuri 2019 de baieti de indemanare ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 73 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Wallace si Gromit Inventeaza Suspensia, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Wallace si Gromit Inventeaza Suspensia!

Made by www.firstpixel.info