ADAM SI EVA TAIE FRANGHIILE - JOCURI DE INDEMANARE

ADAM SI EVA TAIE FRANGHIILE - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Adam si Eva Taie Franghiile:
O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri gratuite pentru copii. Astazi, veti reusi sa gasiti un nou joc cu Adam si Eva, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa ii ajutati pe Adam si Eva sa termine fiecare nivel. Acest joc pentru copii este unul dintre cele mai interesante, deoarece trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa taiati franghiile potrivite, astfel incat Adam sa ajunga la Eva din cat mai putine incercari, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc pentru copii, sa colectati cat mai multe mere si sa vedeti cum o sa reusiti sa va distrati si sa acumulati foarte multe puncte alaturi de Adam si Eva, iar voi veti vedea ca diferite alte jocuri pentru copii si jocuri de indemanare vor fi pregatite pentru voi. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Adam si Eva Taie Franghiile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu adam si eva, jocuri 2019 cu adam si eva, jocuri gratis cu adam si eva, jocuri de indemanare cu adam si eva ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 127 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Adam si Eva Taie Franghiile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Adam si Eva Taie Franghiile!

Made by www.firstpixel.info