TOM SI JERRY URMARIRE DE CIOCOLATA - JOCURI CU TOM SI JERRY

TOM SI JERRY URMARIRE DE CIOCOLATA - JOCURI CU TOM SI JERRY

Cele mai populare JOCURI CU TOM SI JERRY

Descrierea jocului Tom si Jerry Urmarire de Ciocolata:
Toate jocurile de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro apar in cele mai interesante jocuri de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc de baieti cu Tom si Jerry, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni acesta este un nou joc online de aventura, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de Tom si Jerry, trebuie sa fiti rapizi si pregatiti sa sariti peste toate butoaiele radioactive si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa gasiti toate prajiturelele pe care Jerry sa le colecteze. Daca nu sunteti atenti si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa acumulati foarte multe puncte alaturi de personajele Cartoon Network, iar noi suntem siguri ca diferite alte jocuri pentru copii si jocuri de baieti vor continua sa apara in categoria de jocuri cu Tom si Jerry pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tom si Jerry Urmarire de Ciocolata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tom si jerry, jocuri online cu tom si jerry, jocuri 2019 cu tom si jerry, jocuri cartoon network cu tom si jerry ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 679 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tom si Jerry Urmarire de Ciocolata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Tom si Jerry Urmarire de Ciocolata!

Made by www.firstpixel.info