NICKELODEON SLIME RALLY - JOCURI FRIV 2019

NICKELODEON SLIME RALLY - JOCURI FRIV 2019

Cele mai populare JOCURI FRIV 2019

Descrierea jocului Nickelodeon Slime Rally:
In cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii pe care sa le jucati online. Astazi, am adus un nou joc Nickelodeon, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa castigati cat mai multe curse din acest joc, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti ca Spongebob, Lincoln din The Loud House, Henry Pericol dar si fetele Thundermans vin aici pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare cu trenuri, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, veti reusi sa creati diferite tipuri de slime si pe care sa treceti cu trenurile peste acest slime, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de personajele Nickelodeon, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Nickelodeon Slime Rally acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri nickelodeon, jocuri de baieti nickelodeon, jocuri 2019 nickelodoen cu the loud house, jocuri cu henry danger, jocuri 2019 cu the thundermans ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 413 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Nickelodeon Slime Rally, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Nickelodeon Slime Rally!

Made by www.firstpixel.info