URGENTA OCHI SI URECHI - JOCURI CU FRUMOASA SI BESTIA

URGENTA OCHI SI URECHI - JOCURI CU FRUMOASA SI BESTIA

Cele mai populare JOCURI CU FRUMOASA SI BESTIA

Descrierea jocului Urgenta Ochi si Urechi:
Astazi dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi un nou joc online de fete cu Frumoasa si Bestia, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti ca in acest joc Disney, o sa reusiti sa vedeti cum in acest joc pentru fete, veti reusi sa o ajutati pe Belle sa fie sanatoasa. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti din nou doctori pentru Belle, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in acest joc Disney, o sa vedeti cum puteti ca in acest joc cu Belle, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa folositi cat mai multe ustensile de doctori, deoarece o sa vedeti ca puteti sa o ajutati pe printesa Disney sa se simta cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti foarte buni doctori aici pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa folositi ustensilele de doctori de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca printesa Belle o sa se intoarca pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri Disney cu doctori. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Urgenta Ochi si Urechi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de fete, jocuri disney cu belle, jocuri de fete cu belle, jocuri online cu belle cu doctori ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 104 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Urgenta Ochi si Urechi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Urgenta Ochi si Urechi!

Made by www.firstpixel.info