JASMINE NUNTA MAGICA - JOCURI CU ALADDIN

Cele mai populare JOCURI CU ALADDIN

Descrierea jocului Jasmine Nunta Magica:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri online pentru fete pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit. Astazi, am adus un nou joc Disney cu printese, in care o sa vedeti ca Jasmine din categoria de jocuri cu Aladdin este personajul principal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum printesa Disney de pe site-ul nostru va dori sa aiba unele dintre cele mai dragute machiaje, coafuri si accesorii alaturi de o rochie de mireasa dintre cele mai dragute, astfel o sa vedeti ca Jasmine va fi cea mai draguta mireasa Disney de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de Jasmine, care o sa se intoarca pe site-ul nostru alaturi de noi jocuri Disney pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jasmine Nunta Magica acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu jasmine, jocuri 2019 cu jasmine, jocuri pentru fete cu jasmine, jocuri de machiat cu jasmine ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 152 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jasmine Nunta Magica, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Jasmine Nunta Magica!

Made by www.firstpixel.info