PROVOCAREA RAGDOLL - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Provocarea Ragdoll:
Un nou joc distractiv de indemanare apare astazi fix aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare de sport cu presedinti. Astazi dragi copii o sa vedeti ca Donald Trump vine pe site-ul nostru cu o noua provocare alaturi de Kim Jong Un, presedintele Koreei de Nord. In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca in fiecare nivel trebuie sa il eliberati pe Kim Jong Un din cutiile de lemn, ceea ce nu o sa fie usor deloc de realizat, astfel ca trebuie sa fiti extrem de atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Nu va fi usor deloc, deoarece este un nou joc cu mouse-ul, in care trebuie sa controlati doua mingi de fotbal si de baschet. Alaturi de aceste mingi, trebuie sa il loviti pe Kim Jong Un afara din cutie si sa ajunga pe podea, astfel o sa reusiti sa acumulati puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 pentru copii cu Donald Trump vor fi pregatite sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Provocarea Ragdoll acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu donald trump, jocuri de sport online, jocuri 2019 de indemanare, jocuri pentru copii online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 121 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Provocarea Ragdoll, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Provocarea Ragdoll!

Made by www.firstpixel.info