CLASH OF TANKS - JOCURI CU TANCURI

Cele mai populare JOCURI CU TANCURI

Descrierea jocului Clash of Tanks:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri online. Astazi, o sa gasiti jocul Clash of Tanks, in care dragi prieteni o sa vedeti ca diferite tipuri de tancuri vor fi prezente, iar voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc de baieti cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va protejati tancurile din joc reusind sa impuscati tancurile inamice inainte sa va distruga toata viata. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte. Impuscati cat mai multe tancuri inamice, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri online cu tancuri vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Clash of Tanks acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2019 de baieti, jocuri gratis de baieti, jocuri cu impuscaturi, jocuri noi cu impuscaturi ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 253 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Clash of Tanks, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Clash of Tanks!

Made by www.firstpixel.info