PHINEAS SI FERB- BULGARI DE ZAPADA - JOCURI CU PHINEAS SI FERB

PHINEAS SI FERB- BULGARI DE ZAPADA - JOCURI CU PHINEAS SI FERB

Cele mai populare JOCURI CU PHINEAS SI FERB

Descrierea jocului Phineas si Ferb- Bulgari de zapada:
Phineas si Ferb- Bulgari de zapada este un joc interesant cu eroii nostrii preferati Phineas si Ferb, in care trebuie sa te misti foarte repede si sa gandesti in situatii critice. Phineas si Ferb au construit o masina de facut bulgari de zapada si vor sa o foloseasca pentru a face un munte de zapda, pentru a putea face snowboarding in curtea din spate. Aceasta va fi misiunea ta: trebuie sa directionezi bulgarii de zapada spre locul marcat pentru a putea face muntele. Masina de facut bulgari de zapada ii va arunca in sus, iar tu, folosind mouse-ul trebuie sa te pozitionezi sub ei pentru a-i directiona spre locul marcat. Daca nu reusesti sa prinzi toti bulgarii acestia vor cadea pe jos si se vor face balti de apa, care te vor incurca la ceilalti bulgari deoarece vei aluneca. In functie de cati bulgari reusesti sa duci la locul marcat, vei primi un anumit numar de puncte, care te vor ajuta la scorul final. Pe masura ce avansezi si marimea muntelui creste, vei trece in nivele urmatoare si masina va produce tot mai multi bulgari, deic va fi tot mai greu sa-i prinzi. Pe deasupra curtii va trece aeroplanul lui Doofersmith pe care trebuie sa-l lovesti cu ajutorul masinariei. Cand vezi acel aeroplan apasa click si Perry va iesi din ascunzaotare si il va dobora. Acest lucru iti va da puncte in plus. Masinaria are combustibil limitat, iar daca pierzi bulgari de zapda vei pierde si mai mult combustibil. Cand combustibilul se termina se va face totalul de puncte si vei vedea daca ai facut un munte destul de mare pentru snowboarding. Daca te-ai descurcat bine si ai strans multe puncte ai putea ajunge in topul jucatorilor. Daca nu esti satisfacut de punctajul tau si crezi c ate poti descurca mai bine, mai poti incerca odata. Acordati-ne un like daca v-a palcut jocul nostru cu Phinea si Ferb cu bulgarii de zapada.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Phineas si Ferb- Bulgari de zapada acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu phineas si ferb in 2d, jocuri cu phineas si ferb 2013, jocuri cu phineas si ferb disney channel, jocuri cu phineas si ferb jetix, jocuri cu phineas si ferb in a doua dimensiune, jocuri cu phineas si ferb 3d, jocuri cu phineas si ferb noi, jocuri cu phineas si ferb in romana, jocuri disney channel, jocuri jetix, jocuri cu batai cu zapada, jocuri cu bulgari de zapada, jocuri cu phineas si ferb bulgari de zapada, jocuri cu batai, jocuri disney, in 2, phineas si ferb,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 51147 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Phineas si Ferb- Bulgari de zapada, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

nicola a spus 29.12.2013

am ajuns pana la nivelul 11 si scorul meu este 52,006 eu sunt cel mai tare voi nu ♥

ari a spus 20.12.2013

amuzant cand aluneca farb

ANDREI a spus 15.12.2013

ESTE CEL MAI URIT JOC

maria a spus 05.07.2013

Este un joc foarte frumos il ador

Vlad a spus 21.05.2013

ups nu pot jumatate de ste de cât o stea !!!

Vlad a spus 21.05.2013

prost joc o jumătate de stea !!!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info