ALVIN VS MONSTRII - JOCURI CU ALVIN SI VEVERITELE

ALVIN VS MONSTRII - JOCURI CU ALVIN SI VEVERITELE

Cele mai populare JOCURI CU ALVIN SI VEVERITELE

Descrierea jocului Alvin vs Monstrii:
Incercam sa va surprindem in fiecare zi de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astfel ca astazi dragi prieteni am adus pentru voi un nou joc online cu Alvin si Veveritele, un joc Nickelodeon pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe Alvin, care este personajul principal sa castige o lupta impotriva monstrilor, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece este un nou joc online de baieti si de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj, ceea ce inseamna ca o sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca Alvin si Veveritele vor deveni cele mai populare personaje de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde vom continua sa aducem alte jocuri Nickelodeon de baieti cu monstri pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Alvin vs Monstrii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu alvin si veveritele, jocuri 2019 cu alvin si veveritele, jocuri de baieti cu alvin si veveritele, jocuri nickelodeon pentru copii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 208 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Alvin vs Monstrii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Alvin vs Monstrii!

Made by www.firstpixel.info