CELEBRITATI SE DISTREAZA - JOCURI DE IMBRACAT

CELEBRITATI SE DISTREAZA - JOCURI DE IMBRACAT

Cele mai populare JOCURI DE IMBRACAT

Descrierea jocului Celebritati se Distreaza :
Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii o sa vedteti ca am adus un nou joc online de fete, de imbracat si de machiat. In acest joc pentru fete, o sa va intalniti alaturi de patru celebritati din lumea filmelor si a desenelor animate, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si creativi, deoarece acesta este un nou joc online cu moda. Toate fetele din acest joc de imbracat vor dori sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa gsaiti haine dragute, machiaje moderne, coafuri si accesorii dintre cele mai interesante pe care Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Eva Mendez, Selena Gomez sau Ariana Grande sa le poarte aici pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri online de fete si de machiat vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Celebritati se Distreaza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete online, jocuri 2019 de machiat, jocuri pentru fete, jocuri de imbracat gratuite ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 202 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Celebritati se Distreaza , folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Celebritati se Distreaza !

Made by www.firstpixel.info