COPII PERECHI DRAGUTE - JOCURI DE INDEMANARE

COPII PERECHI DRAGUTE - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Copii Perechi Dragute:
O sa vedeti ca astazi dragi prieteni, am adus un nou joc pentru copii de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Acesta este un nou joc online de memorie in 2 persoane, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece acestea sunt diferite moduri de a juca, in care o sa aveti 3 imagini dar si 5 sau 6 imagini pe care trebuie sa le gasiti, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa imperecheati piesele care au aceleasi imagini, iar noi sunem siguri ca o sa acumulati foarte multe puncte si o sa deveniti cei mai buni jucatori de pe site-ul nostru, unde vom continua sa aducem jocuri pentru copii cu animale si jocuri friv 2019 pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Copii Perechi Dragute acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie online, jocuri 2019 de memorie, jocuri gratis de memorie, jocuri pentru copii de memorie, jocuri de memorie online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 169 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Copii Perechi Dragute, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Copii Perechi Dragute!

Made by www.firstpixel.info