COPII GRADINA ZOOLOGICA - JOCURI CU ANIMALE

COPII GRADINA ZOOLOGICA - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Copii Gradina Zoologica:
Intrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Animale si jocuri pentru copii. Acesta este un nou joc online gratuit de indemanare si cu intrebari, in care personajele principale vor fi animale de la zoo, astfel ca astazi o sa aveti ocazia sa va intalniti alaturi de lei, leoparzi, girafe sau elefanti in gradina noastra zoologica. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni veti reusi sa vedeti cum alaturi de animalele acestea, sa reusiti sa le gasiti mancarea potrivita pentru fiecare animal dar si sa le ingrijiti in cel mai bun mod. In interiorul acestui joc, o sa vedeti ca o sa gasiti si diferite intrebari si teste despre animale, pe care daca le terminati corect, o sa aveti punctaj maxim si o sa vedeti ca vor aparea pe site-ul nostru diferite alte jocuri 2019 pentru copii. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Copii Gradina Zoologica acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu animale, jocuri online cu animale, jocuri gratis cu animale, jocuri pentru copii cu animale, jocuri distractive cu animale ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 233 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Copii Gradina Zoologica, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Copii Gradina Zoologica!

Made by www.firstpixel.info