BATTLE CITY - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Battle City:
Un nou joc online in 2 jucatori apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, veti reusi sa acumulati foarte multe puncte. Acesta este un nou joc de baieti si de aventura cu tancuri in 2 jucatori, in care trebuie sa fiti foarte atenti si rapizi. Voi dragi copii o sa vedeti ca tancurile voastre sunt foarte solide si pot deveni din ce in ce mai puternice cu fiecare nivel, astfel ca trebuie sa va pastrati fortareata intacta si sa reusiti sa va distrugeti toti inamicii in cel mai scurt timp. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc 2019 in 2 jucatori cu tancuri, iar noi dragi copii o sa continuam sa aducem astfel de jocuri de baieti si jocuri de aventura pentru copii cu tancuri pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Battle City acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu tancuri, jocuri 2019 cu tancuri, jocuri de baieti cu tancuri, jocuri in 2 persoane online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 322 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Battle City, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Battle City!

Made by www.firstpixel.info