ZANA RESUSCITARE DE URGENTA - JOCURI CU CLOPOTICA

ZANA RESUSCITARE DE URGENTA - JOCURI CU CLOPOTICA

Cele mai populare JOCURI CU CLOPOTICA

Descrierea jocului Zana Resuscitare de Urgenta:
Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru fete. Astazi, am adus un nou joc online cu doctori si cu Tinkerbell, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite si sa vedeti cum puteti ca alaturi de Tinkerbell, sa deveniti cei mai buni doctori de urgenta de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Tinkerbell este foarte bolnava, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, veti reusi sa va distrati si sa vedeti cum puteti sa folositi toate ustensilele de doctori si toate medicamentele, astfel incat Tinkerbell sa fie din nou sanatoasa si sa se intoarca pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri noi cu zane. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zana Resuscitare de Urgenta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu zane, jocuri 2019 cu zane, jocuri de fete cu zane, jocuri tinkerbell cu doctori, jocuri 2019 cu tinkerbell online, jocuri cu doctori gratis ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 259 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zana Resuscitare de Urgenta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Zana Resuscitare de Urgenta!

Made by www.firstpixel.info