PUTEREA DRAGOSTEI 2 - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Puterea Dragostei 2:
Pregatim pentru voi dragi prieteni o gramada de jocuri interesante pentru copii, iar astazi va asteptam alaturi de un nou joc online gratuit de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa acumulati foarte multe puncte alaturi de un cavaler medieval, care trebuie sa salveze o printesa capturata intr-un turn. Vo dragi copii o sa vedeti ca in acest joc de baieti si de aventura, trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa cumparati imbunatatiri pentru cavalerul vostru. Trebuie sa munciti din greu, astfel incat sa faceti cavalerul sa fie din ce in ce mai puternic, iar voi trebuie sa vedeti cum puteti sa gasiti cat mai multi banuti si cat mai multe mere, astfel cavalerul din acest joc pentru copii va fi din ce in ce mai puternic, lucru care o sa il ajute sa salveze aceasta printesa, iar voi o sa aveti cat mai multe puncte de arata, ceea ce inseamna ca diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta SPACE.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puterea Dragostei 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri gratis de baieti, jocuri pentru copii de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 106 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puterea Dragostei 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puterea Dragostei 2!

Made by www.firstpixel.info