SORICELUL ARTY INVATA ABECEDARUL - JOCURI EDUCATIVE

SORICELUL ARTY INVATA ABECEDARUL - JOCURI EDUCATIVE

Cele mai populare JOCURI EDUCATIVE

Descrierea jocului Soricelul Arty Invata Abecedarul:
Soricelul Arty Invata ABC este cel mai nou joc online pentru copii de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de foarte multe personaje. Astazi, am adus un nou joc pentru copii cu animale si un joc gratuit educativ, in care o sa vedeti ca personajul principal, isi doreste sa invete abecedarul. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa il ajutati pe soricelul Arty sa deosebeasca toate literele si sa vedeti cum puteti ca alaturi de acesta, sa acumulati foarte multe puncte. Creati cat mai multe cuvinte folosind fiecare litera alaturi de soricelul Arty, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, diferite alte jocuri 2019 cu Arty si jocuri educative pentru copii vor fi pregatite sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Soricelul Arty Invata Abecedarul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu arty, jocuri educative online, jocuri pentru copii educative, jocuri cu abecedarul, jocuri cu abc cu animale ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 190 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Soricelul Arty Invata Abecedarul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Soricelul Arty Invata Abecedarul!

Made by www.firstpixel.info