IEPURELE NEGRU NEVOIE DE AJUTOR - JOCURI CU ARTHUR

IEPURELE NEGRU NEVOIE DE AJUTOR - JOCURI CU ARTHUR

Cele mai populare JOCURI CU ARTHUR

Descrierea jocului Iepurele Negru Nevoie de Ajutor:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, un nou joc in 2 din categoria de jocuri cu Arthur apare pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc gratuit de baieti si de aventura, in care o sa vedeti ca supereroul Iepurele Negru vine pe site-ul nostru alaturi de o noua serie de provocari. Voi dragi copii trebuie sa ajutati aceste doua personaje din categoria de jocuri cu Arthur sa devina cei mai cunoscuti animale supereroi de pe site-ul nostru, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca in acest joc in 2, o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj, iar noi suntem siguri ca diferite alte jocuri 2019 de baieti din categoria de jocuri cu Arthur vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Iepurele Negru Nevoie de Ajutor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu arthur, jocuri 2019 cu arthur, jocuri cu supereroi, jocuri de baieti in 2 ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 354 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Iepurele Negru Nevoie de Ajutor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Iepurele Negru Nevoie de Ajutor!

Made by www.firstpixel.info