BLOCK TECH SANDBOX - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Block Tech Sandbox:
Un nou joc 3D de baieti cu masini si aventuri apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam in fiecare zi sa aducem cat mai multe jocuri interesante si distractive. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc gratuit cu masini speciale, in care trebuie sa fiti foarte atenti pentru a avea cel mai mare punctaj. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, o sa gasiti diferite tipuri de masini 3D facute din diferite piese, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa conduceti toate masinile 3D din acest joc in cel mai bun mod, astfel o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum alaturi de aceste masini, sa reusiti sa vedeti cum ajungeti in toate locurile potrivite, iar voi o sa vedeti ca aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa ajungeti sa acumulati puncte foarte multe si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri 3D cu masini pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Block Tech Sandbox acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri gratis de baieti, jocuri noi de baieti, jocuri gratis cu masini, jocuri cu masini 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 330 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Block Tech Sandbox, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Block Tech Sandbox!

Made by www.firstpixel.info