PUPPY BLAST - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Puppy Blast:
Incercam sa va surprindem in fiecare zi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam sa aducem foarte multe jocuri interesante si distractive pe care sa le jucati gratuit. Astazi, voi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus un nou joc online de indemanare cu animale, in care animalutele voastre preferate au pregatit diferite cubulete colorate pe care trebuie sa le distrugeti. Acesta este un nou joc online gratuit pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va atingeti obiectivele din fiecare nivel, care o sa vedet ica se schimba de la un nivel la altul, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa terminati acest joc gratuit cu cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc. Trebuie sa fiti rapizi, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa terminati fiecare nivel inainte ca timpul sa expire, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti si jocuri pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri gratuite pe care sa le jucati online alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puppy Blast acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri gratis de baieti, jocuri pentru copii, jocuri de indemanare online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 97 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puppy Blast, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puppy Blast!

Made by www.firstpixel.info